O kalendáře a diáře, které obsahovaly fotky ze zásahů a práce jihomoravských záchranářů, byl velký zájem. Naše charitativní kalendáře a diáře jsou prodané, máme obrovskou radost. Byl o ně velký zájem, ze strany našich zaměstnanců i veřejnosti. Celý výtěžek, čtyřiadevadesát tisíc korun, je pro obecně prospěšnou společnost Velvet Smile, která se stará o malé pacienty s dětskou mozkovou obrnou nebo také třeba s poruchami autistického spektra," uvedla v pondělí mluvčí jihomoravské záchranky Michaela Bothová.

Na provizorním pódiu brněnského velodromu se sešli vítězní Jiří Hrdlička s Pavlem Loskotem ze Svitávky, stříbrní Ludvík Písek a Miroslav Gottfried ze Sokola Zlín-Prštné a bronzoví Jiří Hrdlička mladší 
s Romanem Staňkem ze Svitávky.
Radost v divném roce. Kolová ve Svitávce bere extraligové zlato i bronz

Nemocným dětem, kterým pomáhá organizace Velvet Smile, letos příspěvek zajistili i brněnští strážníci. Ti nazpívali ve spolupráci s herci z Městského divadla Brno album Křídla úsměvu s vánočními koledami.

„Zástupci organizace Velvet Smile nás informovali, že prodejem alb získala pro rodiny nemocných a postižených dětí už nyní částku blížící se padesáti tisícům korun," informoval již v půlce prosince mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.