Od 15 hodin se zde koná kulturní akce Den s Deníkem. Můžete se zde setkat s novináři, podívat se, jak se vlasně dělají noviny, zájemci si mohou také zkusit zpracování vlastních fotografií nebo námětů na reportáž. Zároveň vám nabídneme výhodné předplatné s dárky Mountfieldu, na programu jsou soutěže pro děti.

Tímto rovněž vyhlašujeme soutěž o nejhezčí výrobek zhotovený z novin. Všechny děti, které v tuto dobu pod Hvězdu přinesou výrobek z novin, dostanou malý dárek a na závěr, asi v 17.30, bude vyhlášen ten nejzdařilejší. Jeho autor vyhraje spací pytel.

Hostem pořadu bude také starosta Strakonic Pavel Vondrys a bude se tu hovořit o aktuální problematice města, a to vzhledu Velkého náměstí. Lidem se totiž nelíbí, že je plné heren a obchodů s levným textilem. Jak vidíte tuto část města vy,můžetehlasovat vanketě na této stránce (v dolní části).

K tomuto ožehavému tématu se můžete vyjádřit také prostřednictvím e–mailu na adresu reporter.strakonickydenik.cz či SMS na číslo 736 30 40 30 ve tvaru rep 316 13 text, případně na těchto internetových stránkách pomocí vstupního formuláře pod odkazem Poslat příspěvek.

Přijďte na Den s Deníkem! Těšíme se na vás!