Suroviny:
2 kg rajčat
25 dkg jablek – neloupeme
25 dkg cibule
150 g cukru
125 ml octa
Koření: 5 kuliček nového koření, 5 kuliček pepře, 5 hřebíčků, 1 lžička sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky, 1 lžička soli

Postup:
Rajčata, jablka a cibuli nakrájíme a vaříme 1,5 hodiny společně s octem a kořením. Poté přidáme cukr a vaříme bez pokličky ještě 15 minut (kdo che mít kečup hustší, může vařit i déle)
Pokud máme uvařeno, vše rozmixujeme, přecedíme a nalijeme do sklenic a zavaříme.


Libuši Suchánkové děkujeme! Pokud i vy máte doma nějaký senzační recept, pošlete nám ho na e-mail: servis.jih@denik.cz rádi ho zveřejníme.