Cílem hry je obejít osm stanovišť a splnit na nich popsané úkoly, které prověří znalost tábornických dovedností, ale dokážou řádně provětrat i mozkové závity. Správné výsledky můžete psát přímo do svého telefonu, nebo do formuláře, který si vytisknete na stránkách oddílu. 
Celá hra se odehrává v přírodě v okolí Habeše a Kuřidla ve Strakonicích. Účelem není být co nejrychlejší, ale co nejlépe splnit zadané úkoly. Hru lze absolvovat buď samostatně nebo třeba i jako celá rodina. Pro nejlepší budou připraveny sladké odměny.


Pokyny:
Abyste mohli hrát, je nutné mít s sebou mapu, kterou najdete na webu nebo faceboku TK Podskalí Strakonice a také v naší galerii. Patří k ní i legenda, ve které je popsáno, kde jsou schované karty s úkoly. Pro jistotu je na jednom místě vždy karta dvakrát, kdyby se jedna ztratila.
Pozor na jednom místě jsou úkoly dva (označení 7a, 7b). A jeden úkol se plní po celou hru.
Pořadatelé doporučují si pečlivě přečíst úkoly, než začnete hru hrát. Není nutné trasu projít v pořadí od startu(1) do cíle(8). Můžete si zvolit pořadí v jakém místa navštívíte. Do formuláře/dotazníku ale musíte dodržet číslo úkolu. Bodů na mapě je celkem 8. (start je 1, cíl 8).
Správné odpovědi lze vyplnit do google formuláře nebo si vytisknout přiložený dotazník a potom ho se správným řešením ofotit a poslat na email stanek.lib@seznam.cz. Pozor je nutné vyplnit svoje jméno a uvést na sebe kontakt. Každý úkol je za určitý počet bodů, čím více bodů tím lépe. 

Více informací a i podklady ke hře najdete  na stránkách https://podskalacek.webnode.cz/ nebo na facebookových stránkách TK Podskalí Strakonice https://www.facebook.com/vodaci.strakonice.

Vodácká hra by měla trvat minimálně do konce března, ale je možné, že bude i prodloužena. určena je nejen pro členy TK Podskalí.

Odkaz na formulář v google:
 https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe…/viewform…
Odkaz na mapu online:
https://mapy.cz/turisticka?planovani-trasy&x=13.8793621&y=49.2757779&z=16&rc=9f-ulx8QUHfCMh.kfQlgOuf81e12gQffLIfiH4QgZafRc5I-f1f&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&ri=&ri=&ri=&ri=&ri=&ri=&ri=&ri=&mrp=%7B%22c%22%3A132%7D&xc=%5B%5D

Libor Staněk, TK Podskalí Strakonice