Při dalším vyšetřování na povrch vypluly další trestné činy tohoto 21letého mladíka spáchané ve Vodňanech. Celková škoda, která se muži nasčítala za všechny skutky, dosáhla výše 100 000 korun.

Obviněný v sobotu po rozbití skla dveří vnikl do prostor bývalé prodejny potravin v místě restaurace Na Sadech vZeyerových Sadech a následně do přilehlých kanceláří, kde odcizil mobilní telefon včetně nabíječky, kytaru, notebook, kazetový radiomagnetofon včetně monočlánků, audiokazetu, hotovost 2000 korun, tři kartony cigaret a klíče od nákladního vozidla s central kódem.

Na svědomí má také prosincové vloupání do přízemí bytu v domě v ulici Majerova, kde odcizil televizor a také krádež pánského kola v hodnotě 6500 korun, které stálo neuzamčené oplocené kolárně u Jihočeských drůbežáren. Obviněný se doznal i ke krádeži dvou železných konstrukcí z objektu firmy Jihočeská zelenina a k vloupání do bytu v ulici Majerova, kde odcizil propanbutanovou láhev a televizor. Pokusil se vloupat i do domu v ulici Zeyerova, kde ale nic neodcizil. Ve stejné ulici rozbil sklo vstupních dveří restaurace Na Sadech s úmyslem se dostat do místních kanceláří, což se mu ale nepodařilo.

Jednadvacetiletý mladík si tak vyslechl od policejního komisaře další obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.