Cehnice – HN Truck 3:3 (0:1), po penaltách 4:3

Hráči HN Trucku zaskočili Cehnické nasazením i hrou; ta vycházela z precizní obrany, za kterou stál výborný Drnek, a z rychlých brejků. Poločas vyhráli 1:0 a ve druhém vedli šest minut před koncem 3:1. Potom ale polevili v obraně a hnali se chvílemi až bezhlavě do útoku a dovolili soupeři vyrovnat. Došlo na penalty, které vyhrály Cehnice – střelce HN Trucku vychytal Herzig.

Švíci – HN Truck 3:3 (2:0), po penaltách 3:4

Švíci také překvapili soupeře úpornou obranou, za kterou čaroval v brance Malířský a rychlými brejky, ve kterých vynikal střelecky probuzený Kubovec. Vedli 2:0 a byli lepší. Poté však HN TRUCK zrychlil hru, podařilo se mu vstřelit laciný gól a obraz hry se začal obracet. Tomu se podařilo výsledek otočit dvě minuty před koncem na 3:2, ale deset vteřin před koncem srovnal kapitán Švík. Znovu musely rozhodnout penalty, kde Švíci netrefili ani jednou branku, a tak hráčům HN Trucku stačila k vítězství jedna proměněná penalta Poláčkem.

Cehnice – Švíci 3:3 (2:3), po penaltách 3:4

Také ve svém druhém duelu Švíci překvapili (i toto utkání odehráli celé jenom v pěti), soupeře svojí hrou a získali vedení 3:0. Cehnickým se zvýšeným důrazem povedlo do poločasu snížit na 3:2 a tři minuty před koncem vyrovnali. Znovu se musely kopat penalty. Švíkům vítězství vychytal Malířský.

Ve středu 4. března jsou na programu zápasy ve skupině o 1.-3. místo, ve kterých se utkají tyto týmy: Štěkeň – C-Systém, Sportcentrum – Štěkeň, Sportcentrum – C-Systém.

ZDENĚK ŠVÉDA