C-Systém – Cehnice 4:3 (0:2)

I ve druhém utkání zvítězili hráči C-Systému, tentokrát to ale měli mnohem těžší. Cehnice v první půli svého soupeře přehrávaly a mohly litovat neproměněných šancí. Ve druhé půli už byl zápas vyrovnaný a C-Systém se štěstím srovnal z penalty. Tři minuty před koncem nejlepší hráč Cehnic Cibulka znovu překlopil skóre ve prospěch svého mužstva a všichni si již mysleli, že o postupu budou rozhodovat penalty. Minutu před koncem ale vyrovnal Korytář. Hned po rozehrání vrhly Cehnice všechny síly do protiútoku a po srážce Duby s brankářem se dožadovaly penalty. Rozhodčí situaci ale jako faul neposoudili a penaltu neodpískali. Po rozehrání pronikl do rozhozené obrany Cehnic Mičkal, obešel tři protihráče a vstřelil vítěznou branku.

(první zápas 6:3)

Štěkeň – HN Truck 10:3 (1:0)

V první půli to bylo vyrovnané utkání a gól dali jen Štěkeňští. Po obrátce HN Truck otevřel hru, což byla voda na mlýn pro rychlé technické hráče Štěkně. Pavlovič se stal tentokrát „jen" nahrávačem, ale o to excelentnějším, když nahrál na osm gólů svým spoluhráčům. Pět gólů dal Diviš.

(první zápas 3:1)

Sportcentrum – Švíci 8:3 (3:1)

Ani v tomto utkání nedal outsider svou kůži zadarmo, a to mu chybělo ještě trio jeho nejlepších hráčů. Nebýt výpadku během 32. a 33. minuty, kdy dostali Švíci čtyři rychlé branky, mohl pro ně výsledek vyznít příznivěji. Sportcentrum hrálo, co potřebovalo.

(první zápas 6:4)

Ve středu 25. února hrají tři poražené celky o 4. až 6. místo: Cehnice – HN Truck, Švíci – HN Truck, Cehnice – Švíci. Za týden se o 1. až 3. místo utkají C-Systém, Štěkeň a Sportcentrum.

ZDENĚK ŠVÉDA