O 1. místo (2. zápas)

Otroci ohnivé vody – DG 303 2:4 (0:2)

Tým DG 303 přenechal na začátku iniciativu Otrokům a čekal na svoji příležitost a brzy šel do vedení. Hra se potom odehrávala spíše uprostřed hřiště a díky obráncům u obou mužstev se do zakončení žádný z týmů moc nedostával. Ale v závěru poločasu ještě stihlo DG 303 navýšit vedení.

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji Otroci, avšak díky rychlému přistupování hráčů soupeře se do výraznějších šancí nedokázali dostat. DGčko si počkalo na dobrý moment a rychle vedení navýšilo. Otrokům se v závěru povedlo snížit a pustili se do power play. Soupeře sice zamkli před vápnem, ale další branku se jim již vstřelit nepodařilo.

O 3. místo (2. zápas)

Oranjes – Chill 2:3 (0:1)

Oranjes vstoupili do odvety jako mírnější favorit a protože hráčům Chillu chybělo mnoho opor a čekal je celý zápas bez střídání, tak to před utkáním vypadalo na jednoznačnou záležitost. Chill však velmi aktivní hrou od začátku dělal soupeři problémy a brzy se ujali vedení, které díky Jandovi v brance udrželi do přestávky.

Začátek druhé půle týmu Oranjes vyšel a výsledek se jim podařilo otočit. Ale hráči Chillu bojovali až do samotného závěru a opět strhli vedení na svou stranu. Chill zbylé síly vrhli do útoku, ale kýžené branky, která by poslala souboj do penalt, se již nedočkali. Oranjes završili úspěšnou sezonu třetím místem.

PETR KOUTSKÝ