Hosté nastoupili hned s trojicí pendlů, kteří o den dříve odehráli druholigový zápas, a dalšími borci z loňského píseckého kádru. A gólem Řehoře po nahrávce Stropnického vedli po první třetině 1:0.

Ve druhé části se domácí zlepšili, otočili stav ve svůj prospěch, přesto se šlo do závěrečného dějství za smírného stavu, za Radomyšl srovnal Vlk po přihrávce Gáby.

Rozhodnutí padlo až devětadvacet vteřin před závěrečnou sirénou, kdy vítěznou trefu zaznamenal Zdeněk Uhlíř.

Komentáře trenérů

Kamil Šťastný, Český Krumlov: „Od začátku bylo vidět, že soupeř má nabrusleno a jeho hráči trénují s píseckým áčkem. Hosté hráli velmi svižně a celkově byla první třetina v jejich režii. Od druhé části jsme ale převzali otěže my a povedlo se nám otočit. Přibrzdila nás potom série vyloučení a soupeř srovnal, ale nakonec jsme byli šťastnější. Mírnou převahu jsme dokázali ve finiši přetavit ve vítěznou trefu. Za předvedený výkon pochválím celý mančaft."

Radek Volf, Radomyšl: „V první třetině jsme byli lepší a měli tři dobré šance, ale využili jsme jen jednu. Měli jsme odskočit více… Druhé dějství jsme si rozbili vyloučeními, soupeř byl lepší a dvěma góly otočil. Přesto se šlo do závěrečné části za stavu 2:2. Udělali jsme pár změn v sestavě a myslím, že jsme byli v určitých momentech o fous lepší, ale 29 vteřin před koncem jsme inkasovali. To bylo samozřejmě zklamání."

Sestava: Kavka (Kadlec) – Burkoň, Pěnička, Hřebíček, Škoda, Koutenský, Kurz – Řehoř, Jungbauer, Novák – Gába, Stropnický, Vlk – Duchoň, Javůrek st., Paukner – Klas, Šimoník.