Na ledě Telče zvítězili 5:4 (2:1, 3:2, 0:1) a na kontě nyní mají osm bodů, což znamená v tabulce sedmé místo.

Na domácího nováčka soutěže platil pohyb hostujících mladíků. V zápase Radomyšl prohrávala jen jednou, a to od 3. minuty. Ale brzy vyrovnala a otočila. Ve 25. minutě zvyšovala už na 3:1, ale v té samé minutě ještě domácí vyrovnali. „Vytvářeli jsme si šance, dělali jsme ovšem i chyby v defenzivě, ale domácí jsme přestříleli," přiblížil trenér Radek Volf.

Ve 35. minutě ale dvěma slepenými trefami hosté opět odskočili na rozdíl dvou branek, který se ukázal jako klíčový. Soupeř dokázal v 53. minutě jen snížit.

„Telč má hráče, kteří hráli vyšší soutěž, další jsou spíše podprůměrní na krajský přebor. Má menší kluziště, rychlé mantinely, lidé fandí, je tam bouřlivá atmosféra. Domácí působili víc bojovně než hokejově," shrnul Volf.

V sestavě Radomyšle, kde převládali mladíci, platil na Telč – jak už bylo zmíněno – dobrý pohyb. „A konečně mladíci dali i góly. Doufám, že budou pokračovat," pochvaloval si kouč.

Sestava: Kafka – Švagr, Burkoň, Volf ml., Vejda, Dvořák – Jungbauer, Jiřinec, Vlk – Stropnický, Novák, Torba – Klas, Bárta, Kurz.