Podruhé v řadě přivezli vodňanští fotbalisté z venku bod. Ve 25. kole krajského přeboru v sobotu 12. května remizovali na hřišti třetího béčka Písku 2:2, když v poločase prohrávali 1:2.

Oba týmy trefily v prvním poločase tyč, do vedení šel domácí favorit po půlhodině hry, kdy se prosadil Šťastný z trestného kopu. Ten samý hráč pak ve 37. minutě opět z trestného kopu vedení navýšil. Tři minuty před přestávkou ale ještě snížil Tomáš Vokatý.

Hosté se vyrovnání dočkali v 62. minutě, konečnou podobu výsledku dal Tomáš Machnyk. Tři body mohly přece jen zůstat doma, Šťastný však hattrick nezkompletoval, protože v 73. minutě trefil tyč a dorážku vykopl z branky Kysela.

Komentář trenéra Miroslava Vokatého: „V první půli byli Písečtí o něco aktivnější, více kombinovali a měli míč častěji na kopačkách. Nám dělala problém umělka, se kterou jsme se museli sžít. První gól jsme inkasovali po standardní situaci po chybě brankáře, kdy si Zdeněk Liška křikl, míč mu ale propadl. Na druhou stranu nás v závěru utkání dvakrát podržel, takže tuto chybu odčinil. I druhý gól jsme dostali po standardce. Ještě do přestávky však po kombinační akci šel sám na gólmana Tomáš Vokatý a snížil. Do druhé půle jsme šli s cílem pokusit se o zvrat, čemuž odpovídala také naše hra – kombinačně se nám více dařilo. Dostali jsme se do šancí a jednu z nich proměnil Tomáš Machnyk. V závěru jsme měli ještě další příležitosti, skóre se už ovšem neměnilo. Přivezli jsme bod, který je podle mě zasloužený."

Sestava: Liška – Michal Vokatý, Hajný, Konvička (63. Bače), Kysela – Hojdekr, Souhrada, Volmut, T. Vokatý – T. Machnyk, Šteier (77. Vítovec).