Komentáře k zápasům:

Josef Říský, vedoucí mužstva Bělčic: „První poločas byl celkem vyrovnaný. Asi největší šanci měli hosté v 11. minutě, ale Kočovský nás podržel a následná dorážka šla nad branku. Po obrátce stran jsme postupně i s podporou větru získali převahu a ve 49. minutě překvapil Nusl střelou z úhlu gólmana a dostal nás do vedení. Zápas jsme pak již měli pevně v rukou a v 61. minutě zvýšil Hanzlík. O pět minut později trefil Nusl tyč a Páca z dorážky přestřelil. V 78. minutě zvýšil na 3:0 opět Hanzlík a mohl o chvilku završit svůj hattrick, ale hlavou trefil pouze gólmana, s následnou dorážkou na 4:0 si poradil Martin Hevera. Až v 90. minutě po dvojnásobném odrazu stanovili konečný výsledek Štěkeňští na 4:1."

Sestava: Kočovský – Zeman, Lukáš Krameš, L. Mach, M. Hevera – Ježek, Sejkora (79. J. Říský ml.), Cibulka (59. Ráž), Hanzlík – Páca (73. V. Mach), Nusl.

Tomáš Čakrt, trenér Štěkně: „Trápí nás proměňování šancí a zaujetí pro hru některých lidí. Místo toto, abychom v poločase vedli o dvě tři branky, pustíme domácí po naprosto trapné chybě do vedení. Poté musíme hru otevírat, tlačit se dopředu a to nám prostě nesedí. Na podzim mělo mužstvo srdce, co nešlo fotbalově, jsme prostě urvali nasazením, bojovností a silou. Byli jsme schopni se semknout a i za nepříznivého stavu skóre otočit. Tyto vlastnosti však bohužel chybí těm posilám, na které jsme po zimní přípravě spoléhali nejvíce. Není možné, aby Čížek, Páník, Sivera nebo Pletka jezdili po zadku a jiní utkání odchodili absolutně bez zájmu! Pro následující, mimořádně důležitý zápas s Poříčím, nastanou v základní sestavě velké změny a kdo za Štěkeň není ochotný nechat na hřišti úplně všechno, hrát bez ohledu na jména nebude!"

Sestava: Řezník – M. Čížek – Macků, V. Čížek, Kozlík – Pletka, Páník, Sivera, Prokeš – Kešner – Nedvěd. Střídali Peterka, Havránek, Prokopius.

Jaroslav Kylberger, trenér Oseku B: „Malé hřiště, agresivní hra Kestřan a hlavně neproměňování tutových šancí – tohle nás stálo dva body. Největší šancí bylo břevno Mráze, tyčka Diviše a neproměněný nájezd Hájka,v těchto okamžicích nám chybělo i trochu štěstí."

Sestava: Chaluš – Jiří Hájek, Frček, Mareš, Linhart – J. Diviš, Krejčí, Mráz, Roubin – Jan Hájek, Hoch. Střídali Hromek, Ježek, Čapek.

Luděk Cimrhanzl, trenér Volyně: „Při prohře 0:4 to zní blbě, ale troufnu si říci, že jsme většinu času byli lepší a měli jsme převahu. Chtěli jsme co nejdéle udržet nulu, ale po jedné chybě jsme inkasovali. Klíčové asi bylo, že Němeček ml. neproměnil samostatný únik. Ve druhé půli jsme začali moc brzy útočit, přišla dvě vyloučení, dvě penalty a domácí přidali další tři góly."

Sestava: Mráz – Myslivec, Chvosta, Dvořák, Malina – Němeček ml. (75. P. Gašpar), Mack, Prihara, Škopek (80. Neumitka) – Němeček st., F. Gašpar (72. Frk).

Václav Mareš, trenér Chelčic: „Často jsme se prali s hřištěm, to bylo velmi špatné a nedařilo se nám rozvinout naši kombinační hru. Naštěstí jsme se ale dovedli prosadit ze standardky, které jsme speciálně před zápasem pilovali – trefil se Šácha. Jinak musím být s přístupem hráčů maximálně spokojen. Plnili přesně to, co jsme si řekli a díky tomu se nám podařilo přivézt alespoň bod. Blízko bylo i ke třem, vzhledem k průběhu musíme však přijmout jeden."

Sestava: Novák – Kortus, Varyš, Pícha, Trobl – Marek Lang, Křenek, Tesař, Čížek – Šácha, Kouba.

Stanislav Vávra, vedoucí mužstva Poříčí: „V 16. minutě jsme zahrávali přímý kop a s prudkou střelou Kahuye měl brankář velké starosti a se štěstím míč vyrazil na tyč. Ve 22. minutě měli hosté velkou šanci, po standardní situaci se balon dostal ke Glazunovovi, jeho střelu Landa vytěsnil na břevno. Ve 41. minutě se odehrál klíčový okamžik zápasu – Kahuy šel sám na branku, obhodil si Šilhana a ten ho stáhl. Následovala penalta, ke které se postavil Podskalský st. a s přehledem proměnil. V 62. minutě vybídl Hanzlíka k sólu Kahuy, ale míč si předkopl a brankář mu ho sebral. To byla naše poslední šance a potom jsme se jen strachovali o výsledek. Ve třetí minutě nastavení zahrávali Sousedovičtí standardní situaci, na kterou šel i brankář Šilhan; přímý kop zahrával Behenský a míč skončil na břevně, od kterého se odrazil před branku, ale naštěstí už hosté branky docílit nestačili."

Sestava: Landa – Pešek, Podskalský st., Vojík, J. Pešír – Kejda (60. Křiváček), Strakoš, Kovanda (88. F. Pešír), Hanzlík – Vápeník (67. Podskalský ml. – 90. Matějů), Kahuy (83. Kepl).

Pavel Koubek, trenér Sousedovic: „Hrajeme špatně, nedostáváme se do šancí. I když jsme trefili dvě břevna po standardkách. Herně jsme asi obstáli, ale jinak… Poříčí zvítězilo brankou z penalty, která kdyby nebyla, mohla to být remíza. Ale jinak si vypracovalo čtyři šance a vyhrát si tak zasloužilo."

Sestava: Šilhan – Masák, Rataj, Hrach (55. Kacetl), Behenský – Kohout, Rom, Jalůvka, Duba – Glazunov – Věneček (25. Křížek).