Začátek zápasu patřil hostům, kteří si vytvořili tři příležitosti. Dvě Nekl, z toho jednu už v 11. minutě proměnil, a jednu Pšenička. „Od 22. minuty jsme ale soupeře začali přehrávat. Prapor zvedl Dumský, když prošel středem hřiště přes pět hráčů, ale akce gólem neskončila, střela Martina Šrámka šla vedle," přiblížil trenér Jiří Slabý.

Ve 23. minutě Běloušek přes zeď z přímého kopu trefil jen tyč, Mikeš dorážel, ale obrana odvrátila. A ve 42. minutě Mikeš po rohu hlavou o půl metru netrefil branku. „Tato převaha si zasloužila gól, který ale nepřišel," smutnil kouč.

Druhý poločas byl vyrovnaný a moc šancí už k vidění nebylo. V jedné z nich v 63. minutě se uvolnil hostující Pávec za vápnem a okolo obránce mířil úspěšně na přední tyč – 0:2. „Druhý gól rozhodl. Z naší strany se do zakončení dostal Dumský, ale to bylo vše," konstatoval Jiří Slabý.

Konečnou podobu výsledku dal v 83. minutě Hegenbart na 3:0 pro Čimelice, které tak pokračují v úspěšné jarní jízdě. Po úvodní remíze třikrát soupeře porazily. Sedlice na jaře uhrála dosud tři body.

Sestava: Kahovec – Obleser, Valta, Čabrádek, M. Šrámek – V. Šrámek, Mikeš, Chytka (81. Hrubý), Němec (63. Čapek), Dumský – Běloušek.