Sedlice – Nejtěsnějším možným rozdílem podlehli fotbalisté Sedlice v úvodním přípravném utkání. V neděli 23. července prohráli venku s Čkyní 0:1 (0:0). „Byla to holomajzna od nás i od soupeře,“ komentoval utkání stručně trenér Vladimír Klíma st.

V souboji účastníků I. B třídy měla ale přece jen více šancí Čkyně, která se ve druhém poločase v 75. minutě dočkala gólového úspěchu po trefě Michala Turka. „Přijeli jsme ve 14 lidech, a ještě než se začalo, dva se zranili. V průběhu utkání se zranili další dva, jeden hráč nenastoupil vůbec, takže jsme dohrávali o devíti,“ přiblížil kouč.

Letní přípravu zahájili Sedličtí 11. července. V kádru došlo k několika změnám, ale více jmen bylo v kolonce příchodů. Ke změně došlo na brankářském postu, do Oseku zamířil Milan Budoš, místo něj přišel Milan Vančát, který už v Sedlici působil. Z Písku přišel Filip Rakovan a z dorostu se v áčku objevili Pavel Koutenský a Lukáš Matějovský.

Sedlické v rámci přípravy ještě čekají dva přípravné zápasy a jeden turnaj. Nejbližším soupeřem jim bude doma na pouť tuto neděli nedaleký Lom.