První poločas se odehrával za převahy hostů. Ti drželi míč, byli aktivnější a dostávali se i více do zakončení - jenže domácí defenziva fungovala spolehlivě. Brankář Hulínko neměl až tolik příliš práce (jeho protějšek Švehla ještě méně), hodně katovických pokusů šlo mimo. K vidění byl spíš fotbal plný soubojů.

Tento obraz hry chvíli pokračoval i po změně stran, ale postupně se změnil a duel nabídl zajímavou podívanou. V 50. minutě se za vápnem napřáhl hostující Rejšek, brankář Hulínko jeho parádní pokus vyškrábl na břevno, a síť z dorážky rozvlnil Libor Blatský. Jenže stál v ofsajdu a gól tedy neplatil.

Čtyři minuty nato pálil osecký Říský z otočky, ale byl z toho jen roh. V 60. minutě hostující brankář Švehla včasným vyběhnutím mimo vápno zamezil rodícímu se brejku soupeře. Se spoluhráči se radoval v 62. minutě, kdy po individuální akci, které předcházel parádní ťukec, přesně za vápnem vystřelil Miklas a míč skončil v brance, když se ještě otřel o tyč.

Domácí ale reagovali vzápětí, hned v 64. minutě zakončil rychlou akci Říský – 1:1. Oba týmy se snažily dál útočit, ale bez efektu. Zápas směřoval k remíze, když v 82. minutě dostal míč na kopačky domácí Hosnedl, připravil si ho na střelu a parádně z dvaceti metrů strhl vítězství na stranu Oseckých.

FAKTA
Krajský přebor - 11. kolo: Osek - Katovice 2:1 (0:0).

Branky: 62. Miklas - 64. Říský, 82. Hosnedl. Rozhodčí: Lovětínský - Vican, Klátil. ŽK: 1:1 (Kuneš - Horejš). Diváků: 380.